* Selamat datang ke Portal Rasmi SMK Tiara Permai * SETIARA SENTIASA JUARA! *

PEMAKLUMAN PENGOPERASIAN SEMULA SEKOLAH DALAM FASA 4 PELAN PEMULIHAN NEGARA

Seperti yang telah diumumkan oleh pihak kerajaan bahawa bermula 18 Oktober 2021 negeri Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur akan beralih ke Fasa 4 PPN. Pihak KPM melalui kenyataan media yang dikeluarkan pada 17 Oktober 2021 memaklumkan bahawa murid Tingkatan 3 dan Tingkatan 4 akan hadir ke sekolah mulai 1 November 2021. Manakala murid Tingkatan 1 dan Tingkatan 2 akan hadir ke sekolah mulai 8 November 2021.

Sehubungan dengan itu, semua murid Tingkatan 3 dan Tingkatan 4 SMK Tiara Permai akan hadir ke sekolah secara penggiliran mulai 1 November 2021. Manakala semua murid Tingkatan 1 dan 2 akan hadir ke sekolah secara penggiliran mulai 8 November 2021.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Fully managed by Darul Tech [M] Sdn Bhd | Theme: SpicePress by SpiceThemes