* Selamat datang ke Portal Rasmi SMK Tiara Permai * SETIARA SENTIASA JUARA! *

PEMAKLUMAN CUTI PERSEKOLAHAN SEMPENA HARI KELEPASAN AM TAMBAHAN BAGI WILAYAH PERSEKUTUAN

Sukacita dimaklumkan bahawa YB. Menteri Wilayah Persekutuan melalui kenyataan media pada 1 Disember 2021 telah mengumumkan bahawa kerajaan telah bersetuju supaya hari Jumaat, 3 Disember 2021 diisytiharkan sebagai Hari Kelepasan Am Tambahan bagi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya, dan Labuan sempena kejuaraan pasukan KL City FC.

Sehubungan dengan itu, sekolah akan bercuti pada 3 Disember 2021 (Jumaat) sempena Hari Kelepasan Am Tambahan. Sekolah akan dibuka semula pada 6 Disember 2021 (Isnin). Semua murid Tingkatan 1, 2, 3, dan 4 akan hadir secara penggiliran dan melaksanakan PdPR secara kendiri. Manakala semua murid Tingkatan 5 hadir sepenuhnya tanpa penggiliran.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Fully managed by Darul Tech [M] Sdn Bhd | Theme: SpicePress by SpiceThemes